7 - 8 MesosActualment en aquest mesos no es produeixen gaires canvis a l’hora d’introduir nous grups d’aliments, per això és un bon moment per treballar el tema de les noves textures.
Es pot començar per reduir l’ús del “minipimer” deixant les farinetes amb una textura una mica més grumollosa. Una altra possibilitat és oferir al nen aliments xafats amb la forquilla o rallats, podent començar per exemple amb les fruites, ja que admeten molt bé aquestes dues tècniques.
També, tenint en compte que amb aquestes altures el nen ja està prenent gluten i carn,  es pot afegir durant la toma del berenar pa amb tomàquet i una mica de pernil dolç que se’ls oferirà esmicolat a la boca.

Al sopar també es pot ampliar la varietat alternant les farinetes de cereals amb sopa de pasta o pa, sèmola de blat o d’arròs, verdura...

Aquests canvis es poden produir independentment del número de peces dentals que tingui el nen i és normal que en alguns casos requereixi d’un petit període d’adaptació pel qual la paciència serà un cop més molt important.

En nens amb alletament matern


En nens alimentats amb llet artificial (fórmula)Cap comentari:

Publica un comentari